Nova stranica za novu sezonu

U sezonu 2022./2023. ulazimo s novom novcatom web stranicom. Zapravo, prvom Rebelovom web stranicom u dugoj povijesti Rebel teatra čiji počeci sežu čak u davnu 2018. godinu kada su planetom vladali milenijalci, a naše je poznavanje birokratskih procesa u državi bilo zakinuto za petnaestak neshvatljivih posjeta FINI.

Naša stranica, osim što nam daje dojam ozbiljnosti u prijavnicama svih vrsta i opći dojam legitimnog postojanja u stvarnosti što se najlakše dokazuje internetskim prisustvom, napokon na jednom mjestu objedinjuje sve informacije o našim predstavama uz visokorezolutne fotografije koje govore u prilog njihovoj kvaliteti i divnim mozgovima autorsko-izvođačkih timova.

Zgodna stvar, kada je osposobimo, bit će i raspored izvedbi gdje ćete uvijek imati pregled nadolazećih prilika za kulturno uzdizanje u duhu Rebela, uz sasvim praktične poveznice na servise za kupnju ulaznica (a znate da nas uvijek veseli kada kupite svoje ulaznice).

Ovdje će se naći i sve novosti poput najava novih projekata, suradnji, gostovanja i nagrada koje bi nam se mogle desiti i red bi bio da sve to ovjekovječimo u formi kratkog teksta i mutne fotke. Zapravo, sve to možete i dalje pratiti na našim društvenim mrežama, ali ovdje će biti preglednije i bez caps locka jer Miran nije dobio administratorska ovlaštenja.

Za kraj, hvala Sari koja je svoj doktorski degree i povratak u domovinu iskoristila kako bi podignula ovu stranicu na noge, ispravljala kodove, instalirala galerije fotki (vjerojatno i niz drugih stvari koje su nama potpuno neshvatljive a bez kojih ništa ne bi radilo) i kojoj još uvijek nismo vratili pare za hosting.

Pratite nas i vidimo se na izvedbama!

Objavljeno: godine
Kategorija: Novosti